top of page
Search
  • anttipeltohuikko

Patikoimaan Seitsemisen kansallispuistoon 7.10.2023

Updated: Aug 21, 2023


Lempäälän Kisa Kuntoilu ry järjestää patikointiretken Seitsemisen kansallispuistoon 7.10.2023. Matka tehdään yhteisellä bussikuljetuksella, joka lähtee Lempäälän kirkolta klo 8:00. Bussi ajaa Tampereentietä pitkin Sääksjärvelle ja tarvittaessa kyytiin voi nousta matkalla olevilta bussipysäkeiltä. Jos tulet kyytiin matkalta, niin ilmoitathan siitä etukäteen joko sähköpostilla info@lekiku.fi tai soittamalla / viestillä numeroon 0405184652. Paluu Lempäälään tapahtuu klo 17-18 välillä.


Bussi vie meidät Koveron perinnetilalle, josta patikka alkaa. Kuljemme Torpparintaival-reitin, jonka pituus on 6,3 km. Reitiltä voi tarvittaessa oikaista lähtöpaikalle, mikäli koko reitin pituus on liian pitkä. Reissulla tutustutaan myös Koveron perinnetilaan ja sen toimintaan.

Reissuun kannattaa varustautua hyvillä jalkineilla ja säänmukaisella vaatetuksella. Oma juomapullo on tärkeä olla mukana ja myös haluamansa määrä evästä. Reitillä on useampi tulipaikka käytössä.


LeKiKu ry tarjoaa opastetun patikan ja bussikuljetukset.


Lisätietoja ja ilmoittautuminen soittamalla tai viestillä numeroon 0405184652 tai sähköpostilla osoitteeseen info@lekiku.fi. Mainitse samalla, jos tulet kyytiin jostain matkalta.


Tervetuloa mukaan!

186 views0 comments

Comments


bottom of page