top of page
Search
  • anttipeltohuikko

Tour de Lempäälä -maastopyörätapahtuma 27.5.2023

Updated: May 22, 2023


Tämä on päivittyvä ilmoitus!


Lempäälän Kisa Kuntoilu ry järjestää koko päivän maastopyöräilytapahtuman lauantaina 27.5.2023. Tapahtuma alkaa klo 10:00 ja tavoitteena on ajaa 8 tuntia Lempäälän monipuolisia polkuja. Alla tarkempaa tietoa:


Lähtö- ja paluupaikka: Rantalan Sauna Lempäälän Kuljussa, osoite Ruodasjärventie 50


Ajoaika: klo 10:00-18:00 - noin


Matkasta / reitistä: Ajetaan noin 60 kilometrin lenkki maastossa, joka tarjoaa hyvin monenlaista sisältöä siirtymäajosta aina hyvinkin tekniseen kivikko-juurakko -kokonaisuuteen. Reitillä on sen verran teknistä haastetta, että ihan aloittelijoille sitä ei voi suositella. Kaikki pääsevät varmasti haastamaan itsensä reitillä.


Ajaminen: vauhti pidetään maltillisena, sovitetaan porukan mukaan eikä ketään jätetä jälkeen.


Tauot: Matkalla pidetään 1-2 pidempää taukoa laavuilla, joihin pyritään saamaan vesitäydennysmahdollisuus sekä kenties jopa tulet ja makkaraa tarjolle. Lisäksi pidetään ainakin yksi kauppatauko, joten kortti/rahaa mukaan kaupassa käyntiin. Lyhyempiä pysähdyksiä porukan tarpeiden mukaan.


Ajon päätteksi: Tavoitteena on palata reitiltä Rantalan saunalle noin klo 18, jossa on naisten ja miesten saunat lämpöisenä ja pari tuntia aikaa saunoa, uida ja nauttia kevätillasta sekä samalla hoitaa asiaan kuuluvat kaverien kehumiset, selkääntaputtelut ja jälkipelit.


Tapahtuma on maksuton!


Vakuutukset: Osallistujia ei ole vakuutettu yhdistyksen puolesta. Kypärä päässä on edellytys osallistumiselle.


Ilmoittautuminen ja keskustelu: Käy klikkaamassa ilmoittautumisesi Facebook-tapahtumaan osoitteessa https://www.facebook.com/events/1159903098022152 Jos sinulla ei ole Facebook käytössä, niin voit lähettää ilmoittautumisen osoitteeseen info@lekiku.fi.


Lisätietoa on tulossa - Stay tuned!

364 views0 comments

Comments


bottom of page